Yükleniyor…

Malzeme Listesi

  • 600 gr orta yağlı kıyma (dana döş/kuzu karışık)
  • 6 ince dilim bayat ekmek içi
  • 1 adet küçük boy kuru soğan
  • 1 çay kaşığı tuz
  • ½ çay kaşığı karabiber
  • ½ çay kaşığı tuz
  • ½ çay kaşığı kimyon
  • 4 adet orta boy patlıcan
  • 1,5 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı Pınar Tereyağı
  • 1,5 su bardağı Pınar Süt
  • 3 yemek kaşığı rendelenmiş Pınar Kaşar Peyniri
  • ½ çay kaşığı tuz
  • ¼ çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber
  • 1 yemek kaşığı Pınar Ekşi Krema
  • 4 yemek kaşığı Pınar Yoğurt
  • 1 diş rendelenmiş sarımsak
  • 4 yemek kaşığı domates sos
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • ½ çay kaşığı acı toz kırmızı biber
  • ½ tatlı kaşığı nane

Püf Noktası

Nasıl Yapılır?