Yükleniyor…

Şevketi Bostan Yatağında Anasonlu ve Yoğurt Köpüklü Füme Levrek

Cihazımda Yemeğin Resmini Bulamadığım Için Temsili Görsel Kullandım. Buldugumda Güncellenecektir. Ege Bölgesinin Enfes Lezzeti Şevketi Bostan Otunun Deniz Levreği Yoğurt Köpüğü ve Anason Eşliğinde ki Harika Lezzeti.

Malzeme Listesi

  • 1 adet Deniz Levreği
  • 60 gr Kurutulmuş Şevketi Bostan Otu
  • 60 gr Taze Şevketi Bostan Otu
  • 60 gr Toz Anason
  • 3 adet Defne Yaprağı
  • 15 gr Zerdeçal
  • 10 gr Tane Karabiber
  • 10 gr Kaya Tuzu
  • 2 adet Kuşkonmaz
  • 2 adet Bebek Havuç
  • 2 adet Bebek Salatalık
  • 50 gr Yoğurt
  • 10 gr Agar Agar
  • 10 ml Rakı

Püf Noktası

Taze Şevketi Bostan Otunun Hafif Diri Bırakılması. Kullanacağımız Tarifte Rakının Içerisinde ki Anason Oranının da Dikkate Alınması. Fümeleme Yaparken Otların Yakımı Esnasında Kokuların Balığa Geçişine Özen Gösterilmesi.

Nasıl Yapılır?