Yükleniyor…

Electrolux Profesyonel ve Pınar işbirliği ile düzenlenen Unlu Mamül&Pastacılık Semineri İstanbul’da, Electrolux Profesyonel Showroom’da Gerçekleşti.

İlki Bursa’da Electrolux Profesyonel ve Pınar işbirliği ile gerçekleşen Unlu Mamül&Pastacılık Seminerleri tüm hızı ile devam ediyor...

Pınar Ekşi Krema’nın pişirme performansı Electrolux Profesyonel’in air-o-convect Konveksiyon fırınları ve 5 lt’lik Emix Planet Mikseri kullanılarak sektör profesyonellerine tanıtıldı. Tüm yıl boyunca Türkiye’nin farklı şehirlerinde gerçekleşecek olan seminerin 2. ayağı İstanbul’da gerçekleşti.

Seminer katılımcılarından tam not aldı.

Electrolux Profesyonel air-o-convect Konveksiyon fırını ve 5 lt’lik EMix Planet Mikseri ile Pınar ürünleri kullanıldı. Kısık Ateş sitesinde tarifler bulunan Lavinya Cheesecake’den, Ekşi Kremalı Brownie ve Pınar Ekşi Krema ile oluşturulan birçok reçete, sektör katılımcılarının beğenisine sunuldu. Electrolux Profesyonel Kurumsal Eğitim Şefi Ahmed Özer ve Yaşar Birleşik Pazarlama Ürün Geliştirme Şefleri Oytun Dağlı ve Ceren Terzioğlu tarafından uygulamalı pişirme demosu ile yapılan tarifler, seminere katılan unlu mamülcü ve pastacı şeflerden tam not aldı. Seminerler sırası ile Eskişehir, Trabzon ve Samsun’da devam ediyor olacak. Takipte kalın...