Blog

30.Gün İftar Menüsü 2024

Ramazan'ın son gününe özel iftar menümüzde, unutulmaz tariflerle dolu bir menü sunuyoruz. Haydi gelin, Ramazan'ın 30.günü için hazırlanan özel iftar menümüze birlikte göz atalım.

30.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 6B
  • 9
  • Kaydet

Ramazan'ın son gününe özel iftar menümüzde, unutulmaz tariflerle dolu bir menü sunuyoruz. Bu özel günü sevdiklerinizle birlikte keyifle geçirebilmeniz için her biri özenle hazırlanmış bu menüyü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

30. Gün İftar Menüsü:

Ballı Kırmızı Biber Çorbası Tarifi: İftar sofralarınıza sıcak bir başlangıç yapmak için, ballı kırmızı biber çorbasını tercih edebilirsiniz. Bağışıklık güçlendiren bu enfes çorba sofranıza nefis bir lezzet sunar.

Çedar Peynirli Fırın Makarna Tarifi: Ana yemek olarak çedar peynirli fırın makarnayı deneyebilirsiniz. Peynirin lezzetiyle buluşan fırın makarna, doyurucu ve lezzetli bir seçenektir.

Çiftçi Salatası Tarifi: Yanına hafif bir salata olarak çiftçi salatasını hazırlayabilirsiniz. Renkli sebzelerle hazırlanan bu salata, özel sosuyla tatlandırılarak ferahlatıcı bir lezzet sunar.

Çikolatalı Güllaç Tarifi: Ramazan ayının kapanışına yakışacak olan bir diğer tarifimizse Çikolatalı Güllaç. Ramazan ayısının kapanış tatlısı olarak çikolatalı güllaç tercih edebilirsiniz. Geleneksel güllaç tarifine farklı bir dokunuş olacak.

Bu özel iftar menüsü, Ramazan'ın son gününde sevdiklerinizle bir araya gelerek keyifli ve huzurlu bir akşam geçirmenizi sağlayacak. Sofranızda bereket ve mutluluk daim olsun! Afiyet olsun! 🌙🍽️

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme