Blog

29.Gün İftar Menüsü 2024

Ramazan'ın 29.günü için sunduğumuz iftar menüsü, zengin ve lezzetli tariflerle dolu bir seçenek sunuyor. Her biri özenle hazırlanmış bu menü, iftar sofralarınıza bereket ve keyif getirecek. Tarif detayları için tıklayın.

29.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 5B
  • 9
  • Kaydet

Ramazan'ın 29. günü için sunduğumuz iftar menüsü, zengin ve lezzetli tariflerle dolu bir seçenek sunuyor. Her biri özenle hazırlanmış bu menü, iftar sofralarınıza bereket ve keyif getirecek. İşte, bu özel günün menüsü:

Badem Çorbası Tarifi: Sütlü badem çorbası, iftar sofralarınıza sağlık ve lezzet katan bir başlangıç olacak. İçerdiği badem ve diğer malzemelerle hem besleyici hem de hafif bir seçenek sunar. Yoğun lezzetiyle iftarı açmak için ideal bir tercihtir.

Karnıyarık Tarifi: Geleneksel Türk mutfağının sevilen yemeklerinden biri olan karnıyarık, lezzetli bir ana yemek seçeneği olacaktır. Patlıcanların içi kıyma harcıyla doldurularak hazırlanan bu yemek, özel sosuyla fırında pişirilir.

Kaymaklı Arpa Şehriye Pilavı Tarifi: Kaymaklı arpa şehriye pilavı, iftar sofralarınıza doyurucu ve lezzetli bir yan yemek olarak eşlik edecek. İçerisine eklenen kaymakla zenginleştirilen bu enfes pilav, sofranıza şıklık katacaktır.

Trileçe Tarifi: İftarın tatlısı olarak trileçe tercih edebilirsiniz. Özel kekin üzerine süt şerbeti dökülerek hazırlanan bu tatlı, karamel sosla buluşarak hafif ve nefis bir lezzet sunar.

Bu özel iftar menüsü, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz keyifli anlara eşlik edecek. Sofranızda bereket ve mutluluk daim olsun! Şimdiden afiyet olsun! 🌙🍽️

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme