Blog

27.Gün İftar Menüsü 2024

Bugün de, damaklarınıza hitap edecek özenle seçilmiş tariflerle dolu 27.gün iftar menümüzle karşınızdayız. Şimdi bu nefis tariflere birlikte göz atalım…

27.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 4B
  • 8
  • Kaydet

Ramazan ayının son günlerine doğru yaklaşırken, her gün için titizlikle hazırladığımız enfes iftar menülerimizle sizlerle bir kez daha buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün, 27.gün iftar menümüzde, sevdiklerinizle bir araya gelerek keyifli bir akşam geçirmenizi sağlayacak lezzetli ve özenle seçilmiş tarifler bulunmaktadır.

Bugünün İftar Menüsü:

Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası Tarifi: İftar sofralarınızı sağlık ve lezzetle buluşturacak nefis bir başlangıç olan Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası, ferahlatıcı tadıyla dikkat çekiyor.

Ekmek Dolması Tarifi: Geleneksel lezzetler arasında yer alan Ekmek Dolması, kıymalı iç harcıyla zenginleştirilmiş lezzetli bir ana yemektir.

Cacık Tarifi: Serinletici ve ferahlatıcı bir lezzet olan Cacık, yoğurdun taze salatalıklarla buluştuğu nefis bir mezeyi ifade eder. İftar sofralarınıza tazelik ve hafiflik katacak bu tarif, misafirlerinizin de beğenisini kazanacak.

Pasafora Tatlısı Tarifi: İftarın tatlısı olarak sunabileceğiniz Pasafora Tatlısı, şerbetli ve irmikli yapısıyla damakları şenlendirecek, hafif bir tatlı seçeneğidir.

Bu özel menüyle, sevdiklerinizle birlikte keyifli bir iftar deneyimi yaşamanızı dileriz. Afiyet olsun! 😊

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme