Blog

25.Gün İftar Menüsü 2024

Her gün farklı lezzetleriyle sizi karşılayan Kısık Ateş, özenle seçilmiş tariflerle Ramazan ayının bereketini sofralarınıza taşıyor. Ramazan'ın 25.günü için hazırlanan özel iftar menüsü için hemen tıklayın.

25.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 5B
  • 9
  • Kaydet

Bugün de özel bir menüyle iftarınıza renk katacak tariflerle dolu Kısık Ateş, damaklarınızı şenlendirmeye devam ediyor. Her gün farklı lezzetleriyle sizi karşılayan Kısık Ateş, özenle seçilmiş tariflerle Ramazan ayının bereketini sofralarınıza taşıyor. Şimdi, iftara ne yapacağınıza dair sorularınıza anında cevap bulacaksınız.

Günün Menüsü:

Beşamel Soslu Fırın Makarna Tarifi: Beşamel Soslu Fırın Makarna, herkesin seveceği pratik ve doyurucu bir ana yemek seçeneğidir. Fırında pişirilen makarnalar, nefis beşamel sos ve rendelenmiş kaşar peyniriyle buluşarak lezzetli bir kombinasyon oluşturur.

Patlıcanlı Meze Tarifi: Patlıcanlı Meze, iftar sofralarınızı renklendirecek ve misafirlerinizi şaşırtacak bir lezzet alternatifi olabilir. Patlıcanın yumuşaklığı ve lezzeti, özel bir sos karışımıyla harmanlanarak harika bir meze haline getirilir.

Hasanpaşa Köfte Tarifi: Hasanpaşa Köfte, hem geleneksel hem de modern bir lezzet sunan, patates püreli nefis bir köfte tarifidir. Lezzetli ve doyurucu olmasıyla iftar sofralarınızın vazgeçilmezleri arasına girecek.

Cennet Çamuru Tarifi: Kilis yöresine ait olan bu meşhur tatlıya hayran kalacaksınız! Enerji bombası Antep fıstıklı şerbetli kadayıf tarifi damakları şenlendirecek. Her lokmasıyla bir lezzet şöleni sunan Cennet Çamuru, iftar sofralarınıza keyif katacak.

Ramazan'ın 25. günü için hazırlanan bu özel iftar menüsü, sofralarınıza lezzet ve bereket getirecek. Sevdiklerinizle bir araya gelerek, bu enfes yemekleri paylaşmanın keyfini yaşayın. Afiyet olsun! 🌙

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme