Blog

24.Gün İftar Menüsü 2024

24.günün menüsü, geleneksel lezzetlerle modern tatları buluşturarak iftarınıza renk katacak. Şimdi, bu enfes yemekleri birlikte keşfedelim.

24.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 5B
  • 8
  • Kaydet

Ramazan'ın bereketiyle dolu günlerinde, 24.gün iftar sofralarınıza yenilik ve lezzet katacak özel bir menüyle karşınızdayız. Bugünün menüsü, geleneksel lezzetlerle modern tatları buluşturarak iftarınıza renk katacak. Şimdi, bu enfes yemekleri birlikte keşfedelim.

Mandalinalı Pırasa Tarifi: Mandalinalı Pırasa, hem lezzetli hem de sağlıklı bir başlangıç olarak iftar sofralarınıza renk katacak. Taze pırasaların mandalina ile buluştuğu bu tarif, hem göz alıcı hem de ferahlatıcı bir lezzet sunacak.

Fırında Mantı Makarna Tarifi: Yoğurtlu Soslu Fırında Mantı Makarna, pratik ve lezzetli bir ana yemek seçeneği olacak. Orijinal mantı lezzetini aratmayan bu ana yemeği yiyen herkes çok beğenecek.

Pancarlı Brüksel Lahanası Salatası Tarifi: Zeytinyağlı Pancarlı Brüksel Salatası, sağlık dolu pancarın ve Brüksel lahanasının eşsiz tadını sunacak. Zeytinyağı ile tatlandırılan bu salata, iftar sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.

Şambali Tatlısı: İftarın tatlısı olarak, Şambali Tatlısı ile sofralarınızı tatlandırabilirsiniz. Şerbetli ve irmikli bu tatlı, hafif ve lezzetli yapısıyla iftar sonrası tatlı bir mola için ideal bir seçenektir.

Ramazan'ın 24. günü sevdiklerinizle bir araya gelerek, bu enfes yemekleri paylaşmanın keyfini yaşayın. Her bir lezzet, iftar sofranızda unutulmaz anlar yaratacak ve birlikte geçirdiğiniz zamanı daha da değerli kılacak. Şimdiden afiyet olsun! 🌙

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme